Lilou Dekker vroeg documentaire legende Frans Bromet om met haar de 17-jarige Juno te volgen. Bij dit documentaire materiaal maakte zij met Randa Peters de theatervoorstelling Lessen van een hert. Over de vreugde en het verdriet van ouder worden en over de dunne lijn tussen idealisme en naïviteit en tussen nuchter zijn en een cynische klootzak.
De voorstelling werd gespeeld door Lilou Dekker, Juno von Schulz en Joost de Haas.
In januari 2016 richtte Lilou Dekker Stichting Moskou op. Sindsdien maakte ze in samenwerking met een voor het grootste deel steeds wisselend ensemble de volgende 5 voorstellingen onder zakelijk leiding van Marten Oosthoek.


In Samenkomst in positieve sfeer proberen twee vrienden, Leon en Lilou, zich het gevoel van feest te herinneren.
In het glinsterende licht van een discobal vinden ze zichzelf terug in een polonaise belangrijke vragen. Waarom feesten we? Hoe essentieel is feest voor het bestaan? En is een vis een goed verjaardagscadeau?
Samenkomst is positieve sfeer speelt het komende seizoen (21/22) nog in verschillende clubs en theaters.

Edward Lozinski heeft bedacht niet te willen leven in een bestaan dat hij nutteloos vindt en belandt in een geënsceneerd tussenstation tussen leven en dood. Hier krijgt hij de kans om situaties, herinneringen en dromen uit zijn verleden na te spelen om op deze manier opnieuw en bewust afscheid te nemen van het leven. De vrouw die hem hierbij helpt staat zelf nog vol in het leven. Reizend langs Edwards geschiedenis raken de twee in gesprek over wat de mens die twijfelt te doen staat: hopen, verzetten of sterven?
Een verhaal over de menselijke poging grip te krijgen op de dood, en daarmee op het leven.

Circus Reve, een literaire komedie is geschreven door schrijver, criticus en Reve-kenner Arie Storm en werd geregisseerd door Marijke Schermer. Het initiatief voor deze voorstelling is van Lilou Dekker die de voorstelling speelt samen met drie voormalige klasgenoten. In een halfopen tent, reizend naar twee van zijn voormalige woonplaatsen, brengen zij Reve terug naar zijn oorsprong. Voor Reve-liefhebbers een feest der herkenning en voor nieuw publiek en jonge generaties een kennismaking met een van de grootste schrijvers die Nederland heeft gekend: Gerard Reve.
De legende van linksvoor
Vrienden Leon en Lilou zijn samen op een festival en raken elkaar kwijt tijdens een bezoek aan de dixies. Gelukkig hadden ze al afgesproken: als ze elkaar niet meer kunnen vinden, zien ze elkaar ‘linksvoor’. Maar, waar is ‘linksvoor’ eigenlijk precies? Bestaat deze plek wel echt? Volgens de legendes is ‘linksvoor’ de plek waar hordes vrienden elkaar ontmoeten. De plek waar het feestje schijnt te zijn. Of is ‘linksvoor’ meer een concept? Een oase, een vergeten droom? Wat volgt is een epische en heroïsche tocht waarin Leon en Lilou op zoek gaan naar dit magische oord. Dit avontuur leidt hen langs uiteenlopende mystieke figuren van de festivalwereld. Van hoepelende hippie meisjes tot strenge beveiligers. Van zombies die al dagen wakker zijn tot een tovenaar met magische pillen. Vinden de vrienden elkaar uiteindelijk terug? Een komische festivalvoorstelling in de stijl van avonturenverhalen als Lord of the Rings, waar Midden-Aarde dit keer de festivalwereld is. Een fantasievol epos over vriendschap en het wel en wee van festivals. Over samen zijn en over het gevoel van eenzaamheid dat je kan overvallen tijdens dat samen zijn. De Legende van Linksvoor is onderdeel van Het Grote Vriendschapsproject. Hierin gaat L’Amour Toujours in 2025 via een festivalvoorstelling, een zaalvoorstelling en een onderzoeksavond op een queeste naar verbinding in een steeds meer verdeelde wereld.